News Flash:

Placinta cu mere si Bavaria blu

2 Mai 2011
7007 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu mere si Bavaria blu
Ingrediente: Aluat: - 120 gr branza de vaci - 3 linguri ulei - 1 varf cutit sare - 150 gr faina - 1 lingurita rasa praf de copt (ca 4 gr) Umplutura: - 2 buc mere micute zemoase (alternativ pere) - 1/2 fir praz (ca 120 gr) - 1 lingurita zahar pudra Mod de preparare: Aluat: - Ingredientele se folosesc pentru a forma un aluat moale si se lasa acoperit la rece circa 15 minute. Umplutura: - Merele decojite si taiate in sferturi se taie in bucati de cate 1 cm. Zaharul se caramelizeaza, se adauga si bucatele de mere, se prajesc usor, se adauga prazul (taiat inele), untul se topeste, se amesteca si se lasa inca un minut pe foc sa se inabuse. Celelalte ingrediente, fara Bavaria blu, se amesteca bine si se adauga dupa gust mirodeniile. Finisare: - Se unge o forma de copt cu putin ulei, se umple cu aluatul in strat subtire si se lasa sa se aseze bine in forma. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 C. Bucatile de mere si prazul se distribuie in mod egal pe aluat, se presara Bavaria blu si se glazureaza cu ou. Placinta se pune la cuptorul preincalzit circa 40 minute pana se rumeneste. Se scoate din cuptor, se lasa putin sa se raceasca, si se taie in 6 bucati. La aceasta placinta merge un vin alb demisec.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mozzarella dovleac branza chec bucataria internationala
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4973 viz    0 com
2465 viz    0 com
1217 viz    0 com
2686 viz    0 com
3761 viz    0 com
3940 viz    0 com
1589 viz    0 com
1254 viz    0 com
7621 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1829 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013851 (s)