News Flash:

Placinta cu mere si Bavaria blu

2 Mai 2011
7186 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Placinta cu mere si Bavaria blu
Ingrediente: Aluat: - 120 gr branza de vaci - 3 linguri ulei - 1 varf cutit sare - 150 gr faina - 1 lingurita rasa praf de copt (ca 4 gr) Umplutura: - 2 buc mere micute zemoase (alternativ pere) - 1/2 fir praz (ca 120 gr) - 1 lingurita zahar pudra Mod de preparare: Aluat: - Ingredientele se folosesc pentru a forma un aluat moale si se lasa acoperit la rece circa 15 minute. Umplutura: - Merele decojite si taiate in sferturi se taie in bucati de cate 1 cm. Zaharul se caramelizeaza, se adauga si bucatele de mere, se prajesc usor, se adauga prazul (taiat inele), untul se topeste, se amesteca si se lasa inca un minut pe foc sa se inabuse. Celelalte ingrediente, fara Bavaria blu, se amesteca bine si se adauga dupa gust mirodeniile. Finisare: - Se unge o forma de copt cu putin ulei, se umple cu aluatul in strat subtire si se lasa sa se aseze bine in forma. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 C. Bucatile de mere si prazul se distribuie in mod egal pe aluat, se presara Bavaria blu si se glazureaza cu ou. Placinta se pune la cuptorul preincalzit circa 40 minute pana se rumeneste. Se scoate din cuptor, se lasa putin sa se raceasca, si se taie in 6 bucati. La aceasta placinta merge un vin alb demisec.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mozzarella dovleac branza chec bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5295 viz    0 com
2590 viz    0 com
1434 viz    0 com
2881 viz    0 com
3929 viz    0 com
4093 viz    0 com
1833 viz    0 com
1390 viz    0 com
7997 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014499 (s)