News Flash:

Placinta cu mere si Bavaria blu

2 Mai 2011
7105 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu mere si Bavaria blu
Ingrediente: Aluat: - 120 gr branza de vaci - 3 linguri ulei - 1 varf cutit sare - 150 gr faina - 1 lingurita rasa praf de copt (ca 4 gr) Umplutura: - 2 buc mere micute zemoase (alternativ pere) - 1/2 fir praz (ca 120 gr) - 1 lingurita zahar pudra Mod de preparare: Aluat: - Ingredientele se folosesc pentru a forma un aluat moale si se lasa acoperit la rece circa 15 minute. Umplutura: - Merele decojite si taiate in sferturi se taie in bucati de cate 1 cm. Zaharul se caramelizeaza, se adauga si bucatele de mere, se prajesc usor, se adauga prazul (taiat inele), untul se topeste, se amesteca si se lasa inca un minut pe foc sa se inabuse. Celelalte ingrediente, fara Bavaria blu, se amesteca bine si se adauga dupa gust mirodeniile. Finisare: - Se unge o forma de copt cu putin ulei, se umple cu aluatul in strat subtire si se lasa sa se aseze bine in forma. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 C. Bucatile de mere si prazul se distribuie in mod egal pe aluat, se presara Bavaria blu si se glazureaza cu ou. Placinta se pune la cuptorul preincalzit circa 40 minute pana se rumeneste. Se scoate din cuptor, se lasa putin sa se raceasca, si se taie in 6 bucati. La aceasta placinta merge un vin alb demisec.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mozzarella dovleac branza chec bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5140 viz    0 com
2538 viz    0 com
1343 viz    0 com
2774 viz    0 com
3856 viz    0 com
4022 viz    0 com
1706 viz    0 com
1337 viz    0 com
7835 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019621 (s)