News Flash:

Placinta cu mascarpone

31 Mai 2012
2313 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Placinta cu mascarpone
Ingrediente:

5-600 g faina (Dobrogeana, Grania)
1,2 kg branza mascarpone
1 ½ pachet Unirea
1 pachet praf de copt nestins
2 cesti zahar farin
6 oua
1 baton vanilie sau esenta de vanilie
1 praf sare

Mod de preparare:

Se freaca galbenusurile cu praful de sare. Margarina (la temperatura camerei) se amesteca (cu mana) cu galbenusurile. Se adauga 1 ceasca zahar farin si ¼ din cantitatea de faina. Se framanta 10-15 min (sus-jos-dreapta-stanga). Se pune aluatul intr-o folie si se da la frigider 30 min. Se scoate, se adauga faina in praf, se framanta 10-15 min, apoi se da iar la frigider 30 min. Aceasta operatiune se repeta de 3 ori, adaugandu-se si praful de copt. La final aluatul trebuie sa fie semi-moale.
Se bat albusurile spuma cu sare + o ceasca zahar farin. Se pregateste vanilia – batonul se amesteca cu garonne sau coniac. Se mixeaza mascarpone si branza de vaci, separat. Se amesteca branzeturile facute crema, cu albusurile si vanilia.
Se tapeteaza o tava inalta, se pune aluatul cu sucitorul, iar deasupra branza. Se da la cuptor 40 min, la foc potrivit. Cand este aproape gata, se pudreaza cu zahar farin.
Placinta cu mascarpone pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina branza mascarpone unirea zahar farin oua vanilie sare folie coniac
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2022 viz    0 com
3321 viz    0 com
2442 viz    0 com
2222 viz    0 com
7271 viz    0 com
1040 viz    0 com
2096 viz    0 com
2538 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1926 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027473 (s)