News Flash:

Placinta cu macaroane si carne – Nu ai mai mancat asa ceva niciodata!

17 Iulie 2017
1408 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g macaroane
2 oua
2 linguri branza
3 linguri unt
1/2 ceasca lapte
250 g carne
o ceapa
250 g foi de placinta din comert

Mod de preparare:


Se fierb macaroanele si se scurg. Se trece carnea prin masina de tocat si se caleste in unt cu o ceapa tocata marunt.
Se toarna cate putina apa si se mai tine pe foc pana scade apa si carnea incepe sa se prajeasca. In forma imbracata cu foile de placinta se asaza jumatate din macaroane, se intinde apoi carnea si se pune deasupra restul de macaroane.
Se acopera cu foile de placinta, se unge cu unt si se da la cuptor. Se serveste cu sos de rosii.

sursa: revista magazin

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

macaroane lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020255 (s)