News Flash:

Placinta cu lime si migdale

31 Martie 2014
1703 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2/3 ceasca de migdale prajite
1 ceasca de biscuiti graham zdrobiti
1/4 ceasca de zahar
1 varf de cutit de sare
1/4 ceasca de unt
4 galbenusuri de ou
400 g de lapte condensat dulce
1/2 ceasca de suc de lime
3/4 ceasca de smantana grasa
1/2 lingurita de coaja de lime

Mod de preparare:


Zdrobeste migdalele si amesteca-le cu biscuitii, zaharul si sarea. Topeste untul si toarna-l peste amestecul fainos. Intinde compozitia intr-o tava si coace-o timp de 10-13 minute in cuptorul preincalzit la 175 de grade.

Bate galbenusurile si incorporeaza laptele condensat, smantana si coaja de lime. Incorporeaza sucul de lamaie si omogenizeaza compozitia. Rastoarn-o peste blat si pune placinta la copt pentru inca 15 minute.
Placinta feniciana cu lime se serveste rece. Pentru un plus de savoare si pentru un efect mai racoritor, o poti servi alaturi de o limonada cu capsuni.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete placinta placinta feniciana placinta lime
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025615 (s)