News Flash:

Placinta cu lime

31 Decembrie 2014
1500 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

400 ml de lapte condensat
50 ml de zeama proaspata de lime
4 galbenusuri de ou
3 lingurite de coaja rasa de lime
1/2 pachet de unt
200 g de biscuiti digestivi

Mod de preparare:

Amesteca biscuitii zdrobiti cu untul pana cand obtii o pasta omogena. Intinde-o uniform intr-o tava rotunda si coace crusta timp de 20 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Bate ouale intr-un bol si incorporeaza laptele condensat, zeama de lime si doua lingurite de coaja de lime. Toarna amestecul peste crusta racita si pune placinta la copt timp de 15-20 de minute, la aceeasi temperatura de 180 de grade. Presara coaja de lime ramasa peste prajitura si las-o la racit cateva ore.

Acest desert acrisor este extrem de sanatos tocmai pentru ca nu contine zahar. Daca vrei sa-i imbogatesti aroma, il poti servi cu cativa fulgi de migdale presarati pe deasupra si cu doua frunzulite de menta proaspata, de decor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinte prajituri prajitura lime placinta lime retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028391 (s)