News Flash:

Placinta cu legume

6 Februarie 2019
1006 Vizualizari | 0 Comentarii

Legume din abundenta, condimente aromate, toate intr-un aluat pufos si usor. O delicioasa placinta-aperitiv, care e buna si calda, si rece. Alaturi de o salata constuie o masa completa.

Ingrediente:

  • 1 foaie aluat foitaj
  • 100 g sunca de curcan
  • 100 g mazare, din conserva
  • 1 fir de praz
  • 2-3 cartofi fierti in coaja
  • 2-3 linguri ulei
  • 100 g crema de branza
  • 50 g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura susan
  • ½ lingurita chimen

Mod de preparare:

Cureti firul de praz, il toci si-l calesti in ulei 5 minute. Adaugi mazarea si sunca tocata, amesteci si mai tii pe foc 3 minute, apoi dai deoparte. Descojesti cartofii si-i tai cubulete. Amesteci ingredientele calite cu cartofii, crema de branza, parmezanul si condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Intinzi foitajul decongelat si asezi pe jumatate din el umplutura, apoi acoperi cu restul de aluat si lipesti marginile. Ungi foitajul cu oul batut si presari chimenul si susanul. Dai placinta la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta placinta placinta legume retete placinta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021205 (s)