News Flash:

Placinta cu emmental si somon afumat

17 August 2011
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Placinta cu emmental si somon afumat
Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 5 linguri smantana 1 lingurita sare 100 ml lapte 50 gr unt topit 100 gr emmental ras 300 gr faina 1 lingurita praf de copt o nuca de unt Pentru umplutura: 150 gr somon afumat 50 gr parmezan ras 2 linguri pasatta Mod de preparare: Intr-un mixer se amesteca ingredientele pentru balt in ordinea de mai sus. Dupa aceea se unge cu unt o tava si se pune compozitia. Se adauga bucatile de somon, iar deasupra se rade parmezan, apoi se ungem cu sosul de rosii. Se da la cuptor pentru 40 de minute la 200 grade. Dupa ce se raceste, se feliaza si se serveste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

emmental bucataria internationala retete vegetariene smantana lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5114 viz    0 com
2483 viz    0 com
1074 viz    0 com
1898 viz    0 com
1232 viz    0 com
1003 viz    0 com
2385 viz    0 com
3506 viz    0 com
1687 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016610 (s)