News Flash:

Placinta cu emmental si somon afumat

17 August 2011
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu emmental si somon afumat
Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 5 linguri smantana 1 lingurita sare 100 ml lapte 50 gr unt topit 100 gr emmental ras 300 gr faina 1 lingurita praf de copt o nuca de unt Pentru umplutura: 150 gr somon afumat 50 gr parmezan ras 2 linguri pasatta Mod de preparare: Intr-un mixer se amesteca ingredientele pentru balt in ordinea de mai sus. Dupa aceea se unge cu unt o tava si se pune compozitia. Se adauga bucatile de somon, iar deasupra se rade parmezan, apoi se ungem cu sosul de rosii. Se da la cuptor pentru 40 de minute la 200 grade. Dupa ce se raceste, se feliaza si se serveste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

emmental bucataria internationala retete vegetariene smantana lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5744 viz    0 com
2632 viz    0 com
1153 viz    0 com
1997 viz    0 com
1326 viz    0 com
1077 viz    0 com
2478 viz    0 com
3728 viz    0 com
1799 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013595 (s)