News Flash:

Placinta cu doua tipuri de carne

24 Aprilie 2017
1738 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 baghete medii de paine
100 g kaizer
5 oua
1 legatura de patrunjel
100 g carne de porc
150 g carne de pui
cimbru
piper
sare
ulei, pentru uns

Mod de preparare:

Tai baghetele de paine in jumatate, apoi le faci cuburi si le asezi intr-un bol mai mare. Separat, fierbi carnea de pui si pe cea de porc, in vase diferite, spumezi si le scoti pe prosoape absorbante.
Separi galbenusurile de albusuri si mixezi galbenusurile. In alt vas, albusurile cu un praf de sare le bati spuma tare si lasi vasul deoparte, la temperatura camerei. Torni galbenusurile peste paine si omogenizezi. Patrunjelul il toci si il adaugi peste compozitie.

Citeste si Ce zici de o portie de placintele din aluat dospit?

Toci marunt kaizerul, iar carnea de pui si pe cea de porc, scurse bine de apa, le tai cubulete mici si mari, dupa preferinta. Le incorporezi in amestecul de paine si galbenusuri si amesteci usor.
Spuma de albusuri o adaugi treptat in vas, cu o spatula de silicon, amestecand de jos in sus. Potrivesti gustul de sare, piper si adaugi cimbru, apoi torni compozitia intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei. Dai la cuptorul preincalzit 20-25 de minute sau pana se rumeneste pe margini.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta carne
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015207 (s)