News Flash:

Placinta cu ciuperci si branza

7 Februarie 2019
2139 Vizualizari | 0 Comentarii

Cu aceasta reteta dorim sa-ti aducem in farfurie savoarea si gustul inegalabil ale unui preparat usor, satios si prietenos cu silueta.

Ingrediente::

  • 200 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 75 ml apa
  • ½ lingurita sare
  • 1 lingura otet

Pentru umplutura:

  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri ulei
  • 500 g ciuperci
  • 1 praf de sare
  • piper
  • 3 oua
  • 250 g branza rasa, usor sarata
  • patrunjel tocat

Mod de preparare:

Combini apa cu sarea, cu uleiul si cu otetul. Pui faina intr- un castron, adaugi in mijloc restul ingredientelor si framanti pana cand obtii un aluat care nu se mai prinde de degete. Il lasi sa se odihneasca cat prepari umplutura. Feliezi ciupercile bine spalate. Toci ceapa si o asezi in tigaia cu uleiul incins. Cand devine sticloasa, adaugi ciupercile, condimentezi cu sare si piper, dupa gust si tii pana scade apa lasata, amestecand constant. Dai deoparte si lasi la racorit. Bati ouale si le amesteci cu branza rasa, cu patrunjel tocat, dupa gust si omogenizezi.

Intinzi aluatul si-l asezi intr-o forma rotunda, tapetata, inclusiv pe margini. Rastorni ciupercile, apoi compozitia cu oua, o nivelezi si indoi aluatul pe marginea placintei. O dai la cuptor pana cand se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta ciuperci reteta placinta placinta branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016825 (s)