News Flash:

Placinta cu cascaval la tigaie - Ce-am facut seara, la cina. Nu aveam nici timp si nici prea multe prin frigider. Le-a placut tare mult placinta aceasta copiilor

24 Martie 2017
26951 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 gr cartofi fierti si curatati de coaja
putina sare
piper negru, proaspat macinat
1 ou
40-50 gr parmezan
160 gr faina
cateva frunzulite de patrunjel, maruntite
cateva felii de salam
cateva bucatele de cascaval

Citeste si VIDEO - M-au pus ai mei aseara sa le fac iar reteta asta. Si doar facusem o tava de dimineata. Uite cu ce minunatie i-am convins sa manance tot din farfurie

Mod de preparare:

1. Potriveste cartofii de sare si piper.
2. Piseaza-i apoi si amesteca-i cu oul.
3. Adauga parmezanul. Omogenizeaza.
4. Incorporeaza faina. Omogenizeaza iarasi.
5. Presara patrunjelul.
6. Omogenizeaza cu o spatula.
7. Unge cu putin ulei de masline o tava rotunda.
8. Imparte compozitia in doua si pune o parte intr-o tigaie. Intinde-o, pentru a acoperi fundul tigaii.
9. Acopera "blatul" cu felii de salam si cascaval, apoi cu a doua bucata de "aluat", intinsa in prealabil pe masa. Sigileaza marginile.
10. Pune la prajit. Cand s-a rumenit, intoarce placinta pe partea cealalta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi parmezan patrunjel cascaval tava rotunda tigaie placinta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013678 (s)