Ingrediente:600 gr
cartofi fierti si curatati de coaja
putina sare
piper negru, proaspat macinat
1 ou
40-50 gr
parmezan160 gr faina
cateva frunzulite de
patrunjel, maruntite
cateva felii de salam
cateva bucatele de
cascavalCiteste si VIDEO - M-au pus ai mei aseara sa le fac iar reteta asta. Si doar facusem o tava de dimineata. Uite cu ce minunatie i-am convins sa manance tot din farfurieMod de preparare:1. Potriveste cartofii de sare si piper.
2. Piseaza-i apoi si amesteca-i cu oul.
3. Adauga parmezanul. Omogenizeaza.
4. Incorporeaza faina. Omogenizeaza iarasi.
5. Presara patrunjelul.
6. Omogenizeaza cu o spatula.
7. Unge cu putin ulei de masline o
tava rotunda.
8. Imparte compozitia in doua si pune o parte intr-o
tigaie. Intinde-o, pentru a acoperi fundul tigaii.
9. Acopera "blatul" cu felii de salam si cascaval, apoi cu a doua bucata de "aluat", intinsa in prealabil pe masa. Sigileaza marginile.
10. Pune la prajit. Cand s-a rumenit, intoarce
placinta pe partea cealalta.
Comentarii (0)