News Flash:

Placinta cu carne si piure

18 Ianuarie 2012
1443 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu carne si piure
Ingrediente:

500 g carne tocata de vita
2 cani cartofi fierti
4 felii branza cheddar
1 ceapa
1 morcov
1 lingura unt
2 cani supa de vita
¼ cana lapte
sare

Mod de preparare:

Mai intai se preincalzeste la 180 de garde cuptorul. Carnea se caleste si se scurge de excesul de grasime. Se adauga ceapa tocata, morcovul taiat cubulete, supa si sarea. Se fierbe 20 de minute sau pana cand carnea este moale. Se poate ingrosa cu 2 linguri de amidon alimentar. Se pune intr-o tava de placinta. Cartofii se zdrobesc si se amesteca cu untul si laptele. Se presara branza deasupra carnii si apoi se asaza un strat de piure. Se da la cuptor 15-20 de minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi branza cheddar ceapa morcov unt lapte sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018978 (s)