News Flash:

Placinta cu carne si ciuperci

20 Octombrie 2014
2169 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:
1 pachet de foi de placinta
1 buc. piept pui fara os si piele, taiat fasii
1 cubulet de unt
1 lingurita ghimbir ras
1 lingurita de faina
1 legatura de ceapa verde (6-7 fire), tocate marunt
1-2 foi de dafin (preferabil proaspete)
150 g ciuperci proaspete, taiate felii
1 lingura cu varf de smantana
300 ml supa de pui concentrata
1 lingurita mustar
sare
piper
Mod de preparare:
Pune bucatile de pui la prajit intr-o tigaie non-aderenta cu unt. Asezoneaza carnea cu sare si piper, apoi adauga ceapa verde, ghimbirul, ciupercile si foile de dafin. Amesteca-le si lasa-le sa se caleasca pana cand se inmoaie usor. Spre final, adauga smantana, faina, mustarul si supa. Amesteca si mai lasa umplutura sa fiarba cateva minute, pana se ingroasa putin.
Intre timp, pregateste o tava dreptunghiulara. Pune foi de placinta pe fundul ei (un strat mai gros). Toarna umplutura fierbinte in tava si acoper-o cu alte foi de placinta. Unge suprafata placintei cu lapte sau ou, infige un fir de rozmarin in mijlocul ei si bag-o la cuptor, la 200 grade Celsius, timp de 15 minute sau pana cand se rumeneste pe deasupra.
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete placinta carne jamie oliver placinta ciuperci culinar antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024378 (s)