News Flash:

Placinta cu carne si branza

22 Ianuarie 2015
2382 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr carne tocata (prajita putin)
230 gr pasta de rosii
putin busuioc
350 gr branza italiana data pe razatoare
aluat de pizza

Mod de preparare:

Amesteca la foc mic carnea tocata si pasta de rosii. Lasa sa fiarba putin, amestecand ocazional in vas. Intinde aluatul pe masa, taie 8 triunghiuri si pune-le intr-o tava din sticla termorezistenta, cu varfurile in afara. Pune carnea in tava, apoi presara 230 gr de branza si "impacheteaza" colturile de aluat, unindu-le in mijlocul tavii. Presara restul de branza si busuiocul si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


placinta carne placinta cuptor retete culinare retete branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1165 viz    0 com
1487 viz    0 com
6189 viz    0 com
3585 viz    0 com
2894 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014035 (s)