News Flash:

Placinta cu carne si branza

10 Decembrie 2014
5199 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 110 gr crema de branza
cca 50 gr sos iute
230 gr branza Monterey Jack razuita
cca 75 gr firimituri branza cu mucegai (dupa gust)
1 pachet aluat foietaj
cca 400 gr carne de pui fiarta si maruntita

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 175 de grade Celsius. Amesteca sosul iute cu crema de branza pana obtii o compozitie cremoasa, apoi adauga branza razuita si carnea maruntita.

Intinde foile de aluat. Decupeaza 8 dreptunghiuri. Pune-le intr-o tava mare, nedegresata, sub forma de cerc, ca in imaginile de mai jos. Pune pe fiecare, in mijloc, cate o lingura din umplutura pregatita, apoi branza cu mucegai. Impatureste fiecare triunghi, apoi apasa usor cu furculita pe ele si baga-le in cuptor. Dupa 20-25 de minute sunt gata. Inainte de servire lasa-le 5-10 minute sa se raceasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


retete placinta placinta carne gustari retete rapide retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020947 (s)