News Flash:

Placinta cu carne de vita si salvie

22 Martie 2013
2076 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g aluat frantuzesc
salvie uscata si proaspata
2 lingurite pasta de masline
400 g carne de vita
ulei de masline
1 galbenus
1 ou intreg
patrunjel
piper negru macinat
sare

Mod de preparare:

Toaca bine carnea de vita cu ajutorul unui robot de bucatarie si caleste-o putin in ulei de masline. Adauga peste ea apa calduta putin cate putin si las-o sa scada la foc potrivit. Cand este aproape gata, condimenteaz-o cu sare, piper si salvie uscata dupa gust. Cand se raceste putin, pune pasta de masline, adauga patrunjelul tocat, salvia proaspata si oul si amesteca pana obtii o compozitie omogena.
Intinde aluatul frantuzesc, pune umplutura si ruleaza-l, apoi unge-l cu galbenusul batut si pune-o la cuptorul preincalzit la 160 de grade.
Placinta cu carne de vita se serveste calda, cu diverse garnituri.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat frantuzesc galbenus ou intreg patrunjel sare foc potrivit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012989 (s)