News Flash:

Placinta cu carne de miel

22 Aprilie 2011
1430 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu carne de miel
Ingrediente: 400-500 g carne de miel tocata, 2-3 legaturi de ceapa verde, 1 legatura de marar verde, 2 linguri de iaurt, 1 pahar de vin alb, 500 g faina, 4 oua, apa, sare, piper. Preparare: Mai intai curatati ceapa verde si o taiati bucati mici, apoi tocati carnea carnea. Ambele le puneti in tigaie in ulei si apa in parti egale si le lasati sa se inabuse.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zarzavat fasole rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021315 (s)