News Flash:

Placinta cu capsuni - Deliciu de facut oricand

14 Aprilie 2017
1923 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet aluat de foietaj
500 grame capsuni proaspete
1 cana zahar
3 linguri amidon de porumb
3/4 pahar apa
un praf de sare
vanilie
frisca pentru ornat

Mod de preparare:

Unge o tava de aprox 22 cm cu unt sau ulei. Pune aluatul de foetaj in aceasta, astfel incat sa acoperi si marginile. Coace aluatul conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pune jumatate din cantitatea de capsuni peste aluatul copt si racit in pealabil. Adauga restul de capsuni intr-o cratita pentru sosuri, impreuna cu zaharul. Pune oala pe foc mediu si adu compozitia la punctul de fierbere, amestecand continuu.

Citeste si Nu o sa-ti vina sa crezi ce poti face cu cateva capsuni si niste biscuiti simpli! Toate gospodinele trebuie sa stie asta!

Adauga apa, apoi treptat adauga amidonul de porumb si sarea. Da focul mic si amesteca constant pentru a nu se lipi si a nu se forma cocoloase. Lasa-l sa fiarba timp de 10 minute. Cand este gata adauga 2-3 picaturi esenta de vanilie. Toarna apoi sosul peste placinta.
Lasa placinta la frigider minim doua ore. Inainte de a o servi orneaza placinta cu frisca. Daca doresti poti servi placinta impreuna cu o cupa de inghetata de vanilie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni frisca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019485 (s)