News Flash:

Placinta cu capsuni

26 Mai 2016
1997 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet aluat de foietaj
4 cani capsuni
1 cana si 1/4 zahar alb
1/2 lingurita scortisoara
2 linguri unt
1/3 cana faina
un praf de sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Unge o tava cu putin unt sau tapeteaz-o cu hartie de copt. Asaza in aceasta o foaie de aluat. Intr-un bol incapator adauga zaharul, sarea, faina si scortisoara. Amesteca bine, apoi adauga capsunile taiate in sperturi sau felii. Continua sa amesteci timp de un minut. Adauga apoi compozitia obtinuta in tava, peste aluat. Taie untul cubulete mici si imprastie-l ici si colo peste conpozitia de capsuni.
Deasupra adauga cea de-a doua foaie de aluat si din loc in loc, cresteaz-o usor cu ajutorul cutitului. Unge foaia apoi cu un ou batut. Coace placinta timp de 35-45 de minute sau pana cand aluatul este bine pratruns si formeaza la suprafata o crusta de culoare auriu-maronie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta capsuni placinta fructe tarta capsuni tarta fructe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1184 viz    0 com
9293 viz    0 com
3223 viz    0 com
901 viz    0 com
2149 viz    0 com
3790 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019145 (s)