News Flash:

Placinta cu capsuni

14 Ianuarie 2015
2864 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 900 gr capsuni
1 galbenus
zahar pudra
3 linguri amidon de porumb
100 ml apa
70 gr zahar granulat
2 foi de aluat de placinta congelat

Mod de preparare:

Pune intr-un vas capsunile, zaharul, amidonul si apa, la fiert. Lasa sa fiarba in jur de 10 minute, la foc mediu. Intre timp, intinde o foaie de aluat pe masa si decupeaza mici inimioare din el cu ajutorul unei forme.
Greseaza o tava de copt rotunda, tapeteaz-o cu hartie de copt, apoi pune in ea o foaie de aluat. Dupa ce capsunile s-au racit, toarna compozitia din vas in tava.
Mixeaza galbenusul, unge pe o parte inimioarele cu el, apoi pune-le peste capsuni, ca-n imagine. La final, unge totul iarasi cu ou, presara zaharul pudra si baga in cuptorul incins la 210 grade Celsius. Dupa 20 de minute redu temperatura la 170 de grade. Placinta este gata apoi in maxim 25 de minute.

 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinte placinta capsuni aluat placinta retete usoare retete fructe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 27 queries | Mysql time :0.022184 (s)