News Flash:

Placinta cu branza si stafide

1 Martie 2016
7160 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
250 gr faina de grau
250 gr zahar pudra
10 gr praf de copt
50 gr unt

Pentru umplutura:
600 gr branza de vaci semi-degresata
10 gr zahar vanilat
50 gr stafide
coaja de la o lamaie

Alte ingrediente:
250 ml de lapte 1,5%
3 oua medii
50 gr unt

Mod de preparare:

1. Amesteca faina, zaharul si praful de copt. Omogenizeaza.
2. Unge cu unt o tava si tapeteaz-o cu hartie de copt. Pune jumatate din compozitia anterioara (cat mai uniform).
3. Amesteca intr-un castron zaharul vanilat, branza de vaci, coaja de lamaie rasa si stafidele.
4. Pune in bol restul de compozitie cu faina. Omogenizeaza si pune in tava (cat mai uniform).
5. Mixeaza ouale cu laptele si cu untul topit si toarna in tava, peste restul ingredientelor.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Ca sa stii cand e gata, efectueaza testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta branza placinta stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019485 (s)