News Flash:

Placinta cu branza si stafide

5 Septembrie 2013
2050 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru foaie:
250 g margarina
200 grame iaurt
400 g faina
un plic praf de copt
un praf de sare
coaja de la o lamaie

Pentru umplutura:
stafide
500 g branza vaci
6 linguri zahar
1 sticluta esenta de rom
2  plicuri zahar vanilat
2 oua
100 g stafide

Mod de preparare:

Margarina se lasa o ora afara pentru a se inmuia putin, apoi se amesteca cu iaurtul, se omogenizeaza bine. Se adauga treptat faina, se pune praful de copt, coaja de lamaie si se obine un aluat. Se lasa la rece 2 ore.

Preparam separat umplutura:

Branza de vaci o amestecam cu zaharul, cele 2 oua, esenta de rom si zaharul vanilat si stafidele. Amestecam bine

Din aluatul obtinut intindem 2 foi. Punem intai o foaie, apoi, umplutura si acoperim cu celalta foaie. Se da la cuptor.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ingrediente margarina iaurt umplutura stafide vanilat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2373 viz    0 com
3620 viz    0 com
1242 viz    0 com
2955 viz    0 com
2030 viz    0 com
1970 viz    0 com
2034 viz    0 com
2424 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1878 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029757 (s)