News Flash:

Placinta cu branza si nutella

24 Ianuarie 2012
2520 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu branza si nutella
Ingrediente:

7 foi de placinta

Pentru umplutura:


6 oua + 1 albus
1.500 g branza dulce de vaca
350 g visine/cirese din dulceata
300 g smantana dulce
1 plic mare de zahar pudra (80 g)

Se bat putin ouale, se adauga si restul ingredientelor si se amesteca usor, dar bine.

Pentru uns foile:

100 g smantana dulce - la temperatura camerei
100 g nutella - la temperatura camerei

Se amesteca pana se omogenizeaza.

Pentru uns deasupra:

1 galbenus (sau doua)
4-5 linguri smantana dulce

Mod de preparare:

Se unge tava de aragaz cu ulei sau unt. Se aseaza in tava o foaie, se unge cu aprox. 2 linguri din amestecul de smantana si nutella,se aseaza cea de-a doua foaie, se unge si aceasta, se procedeaza la fel si cu cea de-a treia foaie, se aseaza si a patra foaie - aceasta insa nu se mai unge deasupra. Peste ea se toarna amestecul de branzacare se niveleaza si apoi se acopera cu o foaie de placinta.
Se unge si aceasta cu smantana si nutella, se acopera cu o foaie, care se unge si ea si din nou o foaie. Aceasta din urma se unge cu galbenusul amestecat cu smantana.Se da la cuptor. Se poate servi pudrata cu zahar sau cu un sirop de ciocolata.
Placinta cu branza si nutella pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua albus visine cirese smantana dulce zahar pudra nutella galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2043 viz    0 com
4803 viz    0 com
1732 viz    0 com
2192 viz    0 com
21831 viz    0 com
1119 viz    0 com
1914 viz    0 com
2314 viz    0 com
2235 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013257 (s)