News Flash:

Placinta cu branza si marar

5 Octombrie 2011
2517 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu branza si marar
Ingrediente: Pentru aluat: 600 gr faina 200 ml smantana dulce 20 gr drojdie 160 ml apa calda 1 1/2 lingurita de sare 1 lingurita de zahar Pentru umplutura: 500 gr branza (telemea, cas, urda) 2 oua marar Mod de preparare: Aluat: Se framanta ca orice aluat dospit, cu drojdia dizolvata in apa calduta cu putin zahar. Se presara putina faina si se lasa la crescut la caldura. Umplutura: Branza se rade si se amesteca cu ouale batute si cu mararul tocat. Aluatul se imparte in bucati egale, se intinde sub forma de cerc, se pune o lingura varfuita cu umplutura in jumatate din cerc, iar cealalta jumatate se foloseste pentru a acoperi. Se apasa bine cu degetele sa se uneasca si sa nu iasa umplutura. Se prajesc in ulei bine incins, se scurg si se lasa la racit nesuprapuse. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


kebab retete vegetariene faina branza zahar oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3987 viz    0 com
6942 viz    0 com
1211 viz    0 com
2413 viz    0 com
1958 viz    0 com
1446 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019040 (s)