News Flash:

Placinta cu branza si lamaie - I se spune si Vargabéles

31 August 2017
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 foi congelate de foietaj
250 gr taitei lati
500 gr branza de vaci
3 oua
stafide (optional)
150 gr zahar pudra
1 plic zahar vanilat
coaja rasa de la o lamaie
un varf de cutit de sare
200 gr smantana

Citeste si Desert Cuburi Zebra – Gata IMEDIAT si fara coacere

Mod de preparare:

1. Inmuiem stafidele in apa calduta cca. 30 minute. Punem taiteii la fiert, si ii fierbem conform instructiunilor de pe pachet.
2. Frecam branza cu zaharul pudra, zaharul vanilat si 3 galbenusuri, apoi adaugam smantana si omogenizam bine
3. Adaugam stafidele scurse bine, taiteii fierti scursi si amestecam folosind doua furculite.
4. Batem cele trei albusuri de ou cu un strop de sare pana devine o spuma tare. Adaugam peste amestecul cu taitei si amestecam usor pana se omogenizeaza.
5. Ungem tava cu unt topit si punem foietajul, punem amestecul de branza cu taitei si acoperim cu cealalta foaie de foietaj.
6. Coacem timp de 30-40 de minute, la 180 de grade.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar vanilat smantana furculite spuma grade
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021456 (s)