News Flash:

Placinta cu branza sarata II

3 Octombrie 2011
1906 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu branza sarata II
Ingrediente: 400 g faina 200 g branza Esquisa de capra cateva felii de sunca 20 g drojdie proaspata 500 g branza de oaie 2 oua lapte 3 linguri ulei 3 linguri smantana un galbenus marar gogosar o lingurita zahar sare Mod de preparare: Prima data se prepara o compozitie din drojdie, zahar, o lingura de faina si putin lapte caldut. Se lasa sa dospeasca. Faina se amesteca cu putina sare. Se pun drojdia, ouale batute, se adauga cate putin lapte caldut si se framanta. Coca trebuie sa aiba o consistenta mai moale ca sa poata fi framantata. Se adauga si uleiul si se framanta pana cand se desprinde de pe vas. Acesta se acopera cu un prosop si se lasa intr-un loc caldut pana cand isi dubleaza volumul. Cele doua feluri se branza se amesteca si se pun smantana, sunca taiata bucati, mararul si feliile de gogosar. Se intinde o foaie de aluat, se asaza intr-o tava unsa cu unt, se pune umplutura deasupra, apoi cealalta foaie. La final se unge totul cu galbenus si se da la cuptor timp de 45 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci pleurotis retete vegetariene carnati smantana boia iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1410 viz    0 com
2439 viz    0 com
1086 viz    0 com
1726 viz    0 com
946 viz    0 com
1120 viz    0 com
1588 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012666 (s)