News Flash:

Placinta cu branza sarata

22 Iunie 2011
6898 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu branza sarata
Ingrediente: aluat de foietaj 900 gr branza sarata 1 legatura de marar 300 gr smantana 3 oua chimengalbenusuri Mod de preparare: Branza se amesteca cu ouale si mararul. Apoi se adauga si smantana. Se intinde o foaie de copt in tava de Jena, apoi se desface foaia de aluat, se pune in tava, se asaza branza in mijloc si se strange, aducand marginile in mijloc si acoperind branza. Se unge cu galbenus, se presara chimen si se coace timp de 45-50 de minute la 220 C. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene susan smantana oua tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2215 viz    0 com
2348 viz    0 com
1290 viz    0 com
959 viz    0 com
1300 viz    0 com
987 viz    0 com
1062 viz    0 com
1252 viz    0 com
1200 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013210 (s)