News Flash:

Placinta cu branza sarata

22 Iunie 2011
7140 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu branza sarata
Ingrediente: aluat de foietaj 900 gr branza sarata 1 legatura de marar 300 gr smantana 3 oua chimengalbenusuri Mod de preparare: Branza se amesteca cu ouale si mararul. Apoi se adauga si smantana. Se intinde o foaie de copt in tava de Jena, apoi se desface foaia de aluat, se pune in tava, se asaza branza in mijloc si se strange, aducand marginile in mijloc si acoperind branza. Se unge cu galbenus, se presara chimen si se coace timp de 45-50 de minute la 220 C. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene susan smantana oua tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2277 viz    0 com
2479 viz    0 com
1356 viz    0 com
1008 viz    0 com
1386 viz    0 com
1042 viz    0 com
1113 viz    0 com
1335 viz    0 com
1240 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 24 queries | Mysql time :0.018620 (s)