News Flash:

Placinta cu branza sarata

22 Iunie 2011
6761 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu branza sarata
Ingrediente: aluat de foietaj 900 gr branza sarata 1 legatura de marar 300 gr smantana 3 oua chimengalbenusuri Mod de preparare: Branza se amesteca cu ouale si mararul. Apoi se adauga si smantana. Se intinde o foaie de copt in tava de Jena, apoi se desface foaia de aluat, se pune in tava, se asaza branza in mijloc si se strange, aducand marginile in mijloc si acoperind branza. Se unge cu galbenus, se presara chimen si se coace timp de 45-50 de minute la 220 C. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene susan smantana oua tortilla
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2157 viz    0 com
2281 viz    0 com
1244 viz    0 com
923 viz    0 com
1236 viz    0 com
953 viz    0 com
1015 viz    0 com
1205 viz    0 com
1174 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018524 (s)