News Flash:

Placinta cu branza de vaci si marar

16 Mai 2016
4363 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
220 gr faina de grau
170 gr faina de grau
40 gr zahar pudra
40 gr unt
2 gr drojdie aproaspata
putina sare
1 ou
140 ml lapte

Pentru umplutura:
500 gr branza de vaci semi-degresata
40 gr zahar pudra
20 gr de marar proaspat, tocat marunt
putina sare
2 oua
40 gr gris
50 gr smantana

Mod de preparare:

1. Pregateste ca de obicei aluatul, apoi lasa-l deoparte, intr-un loc caldut, acoperit, ca sa-si dubleze volumul.
2. Amesteca ingredientele pentru umplutura, dar pastreaza un ou si smantana.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
4. Trece cu sucitorul peste aluat, ca sa obtii o foaie putin mai mare decat tava.
5. Pune foaia de aluat in tava, astfel incat sa acopere putin si peretii ei.
6. Pune umplutura peste aluat, apoi smantana amesteca cu ou.
7. Baga tava in cuptorul incins la 190 de grade Celsius, pentru vreo 50 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinta branza placinta marar tarta branza tarta marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018854 (s)