News Flash:

Placinta cu branza de vaca

8 August 2013
1596 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:

250 de grame de faina
un ou
un pachet de unt
un praf de sare
20 de ml de apa foarte rece
o lingura de zahar

Pentru umplutura:
un pumn de branza proaspata de vaca
o bucata de branza de oaie
o legatura zdravana de marar
o bucata de urda dulce
un plic de zahar vanilat
un ou
2 linguri de smantana

Mod de preparare:

Aluatul: Intr-un bol pun 250 de grame de faina, apoi untul taiat cubulete (sa fie mai rece). Amestec pana devine un aluat nisipos. Adaug apa rece – 20 de ml, oul, sarea si lingura de zahar. Pastrez din aluat un cocolos pentru fasiile de deasupra placintei. Intind o foaie pe o parte si pe cealalta. Asez intr-o tava foaia si pun umplututa, pe care o prepar astfel: un pumn de branza proaspata de vaca, o felie de branza de oaie, o felie de urda dulce, 2 linguri de smantana, un ou, un plic de zahar vanilat si o legatura mare de marar. Amestec si pun compozitia in tava. Ornez cu fasii de coca.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat faina unt zahar umplutura marar urda dulce zahar vanilat smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025221 (s)