News Flash:

Placinta cu branza

7 Decembrie 2011
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu branza
Ingrediente: Pentru aluat: 400 g faina 000 50 g unt moale 15 g drojdie proaspata 1 lingurita zahar 100 ml apa 100 ml lapte 3 linguri ulei de masline 1 lingurita sare Pentru umplutura: 120 g mozzarella 100 g crema de branza 150 g branza de oaie de la borcan 120 g parmezan ras 2 linguri de smantana 1 ou Mod de preparare: Prima data se pregateste aluatul din ingredientele enumerate mai sus, iar apoi se lasa deoparte, la crescut in jur de 30 de minute. In acest timp se pregateste umplutura. Intr-un vas mai lat se pun toate ingredientele, in afara de mozzarella, si se amesteca. Apoi se presara faina pe masa si se pune aluatul. Cu ajutorul unui sucitor se formeaza o foaie mare, care se taie in doua. Dupa cateva secunde se ia cu lingura din compozitia rezultata si se pune pe prima foaie, apoi se razuieste si mozzarella si se acopera cu a doua foaie. Deasupra se presara branza sfaramata. Se baga la cuptor timp de 30 de minute, la 190 grade. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive faina zahar parjoale supa sarmale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1129 viz    0 com
2087 viz    0 com
1125 viz    0 com
2481 viz    0 com
1347 viz    0 com
1179 viz    0 com
2263 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015913 (s)