News Flash:

Placinta cu branza

30 Martie 2016
13076 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
15 gr drojdie proaspat
150 ml lapte
1 lingurita zahar granulat
2 galbenusuri
75 gr unt
250 gr faina de grau

Pentru umplutura:
500 gr branza de vaci semi-degresata
150 gr zahar pudra
1 lingura faina de grau
coaja rasa de la o lamaie
2 albusuri
sare

1 ou

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia in lapte caldut, apoi amestec-o cu zaharul granulat, untul si galbenusurile.
2. Pune faina si omogenizeaza.
3. Framanta bine aluatul si lasa-l vreo 30 de minute intr-un loc caldut, acoperit cu prosop.
4. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius si tapeteaza o tava cu hartie de copt.
5. Imparte aluatul in doua. Trece cu sucitorul peste ambele bucati. Pune-o pe una in tava.
6. Mixeaza ingredientele pentru umplutura.
7. Intinde umplutura peste foaia din tava, apoi acopera cu a doua foaie de aluat.
7. Unge cu oul batut si baga in cuptor pentru vreo 40-45 de minute. Verific-o inainte de a o scoate.
Serveste prajitura cu niste zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinta branza tarta branza aluat placinta reteta placinta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2249 viz    0 com
28724 viz    0 com
3401 viz    0 com
2941 viz    3 com
2120 viz    0 com
1423 viz    0 com
9103 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023462 (s)