News Flash:

Placinta cu banane si rom

19 Februarie 2013
2423 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
100 gr unt
3 banane
200 gr biscuiti digestivi macinati
150 gr zahar brun
1 lingurita nucsoara
1 lingurita scortisoara
50 ml rom
200 gr crema de nuca de cocos
75 gr zahar pudra
350 ml smantana pentru frisca
50 gr ciocolata amaruie
2 lingurite extract de vanilie
 
Mod de preparare:

Topeste untul intr-o tigaie si adauga pesmetul de biscuiti, amestecand continuu. Cu acest amestec tapeteaza fundul unei tavi si da la cuptor pentru 20 de minute. Amesteca bananele feliate cu zaharul brun, scortisoara si nucsoara. Asaza totul intr-o tava si da la cuptor pentru 20 de minute. Combina ouale, crema de nuca de cocos si romul intr-un bol. Adauga apoi si bananele coapte si toarna peste biscuiti. Da la cuptor pentru 30 de minute. Bate bine smantana cu zaharul pudra si vanilia. Cand tarta s-a racit, orneaza cu aceasta compozitie si razuieste pe deasupra ciocolata neagra. Da la rece pentru o ora inainte de a servi.
Placinta cu banane si rom se serveste rece, cu frisca. La servire, se poate adauga topping de ciocolata sau caramael, dupa preferinte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua unt banane zahar brun nucsoara scortisoara rom zahar pudra tigaie bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2948 viz    0 com
1569 viz    0 com
2807 viz    0 com
4306 viz    0 com
4224 viz    0 com
5913 viz    1 com
1603 viz    0 com
2002 viz    0 com
1953 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031949 (s)