News Flash:

Placinta cu banane

2 Decembrie 2011
1965 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu banane
Ingrediente:

4 banane taiate rondele
6 foi de placinta
1 portocala (sucul si coaja rasa)
80 g stafide
1 lingura fulgi de cocos
1 lingurita scortisoara
2 linguri zahar brun
1 lingurita zahar
ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai se preincalzeste la 190 grade cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Dupa aceea, intr-un vas mai mare, se amesteca stafidele, bananele, nuca de cocos, coaja de portocale, zaharul brun, 2 linguri suc de portocale si ½ lingurita scortisoara. Se intinde o foaie de placinta si se unge cu ulei. Alta foaie se pune deasupra si se unge cu ulei. Se repeta straturile pana cand se termina foile. Se pune amestecul de banane peste foile de placinta si se ruleaza. Dupa aceea se asaza in tava strudelul si se mai unge cu ulei. Zaharul se amesteca cu restul de scortisoara si se presara deasupra. Se baga strudelul 35 de minute la cuptor. Se poate servi cu frisca.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza dulce nuci cireasa sirop stafide rulou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3512 viz    0 com
3162 viz    0 com
1536 viz    0 com
1870 viz    0 com
1280 viz    0 com
878 viz    0 com
1392 viz    0 com
906 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012924 (s)