News Flash:

Placinta cu bacon si paste

21 Iunie 2016
2746 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr paste
4 oua
300 gr bacon afumat
3 linguri de ulei de gatit
50 gr faina de grau
1 lingurita de condimente (de exemplu, Vegeta)
10 gr branza data pe razatoare
200 gr crema de branza simpla
sare
piper negru
putina nucsoara

Alte ingrediente:
2 linguri de ulei
400 gr pulpa de porc
250 gr ciuperci
2-3 cepe de primavara
cateva frunze de patrunjel
sare
piper negru

Mod de preparare:

1. Taie marunt carnea, ceapa verde, ciupercile si patrunjelul.
2. Pregateste sosul de branza. Pune intr-o tigaie, la foc potrivit, uleiul. Dupa ce s-a incins, adauga faina si amesteca pentru a se omogeniza.
3. Adauga apa, apoi condimentele, branza razuita, crema de branza, nucsoara, sarea si piperul. Omogenizeaza si ia de pe foc.
4. Separat, incinge restul de ulei si prajeste carnea in el.
5. Dupa ce e rumenita suficient, pune peste ea ciupercile, ceapa verde, sarea, piperul si patrunjelul. Amesteca si lasa la inabusit 2-3 minute.
6. Mixeaza ouale si toarna peste ele sosul de branza. Omogenizeaza.
7. Pune apoi in mix pastele fierte si compozitia cu carne.
8. Tapeteaza o tava rotunda cu felii de bacon. Pune-le de la mijlocul tavi inspre margine, astfel incat sa acopere peretii si sa ramana si in afara.
9. Pune compozitia in ea, imapacheteaza cu baconul din afara tavii si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru vreo ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinta bacon placinta paste tarta bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017768 (s)