News Flash:

Placinta cu bacon, pui si ciuperci

26 Aprilie 2013
1752 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

40 g unt
4 pulpe dezosate
4 felii de bacon
200 g ciuperci elvetiene
1 praz
2 linguri de faina
375 ml supa de pui
60 g de smantana
2 lingurite mustar
1 lingura de tarhon
1 foaie de foietaj
1 ou

Mod de preparare:

Topeste putin unt intr-o tigaie si caleste putin carnea de pui, aproximativ 5 minute pana se rumeneste. Scoate-o apoi pe un castron si pune in locul ei baconul si prajeste-l timp de 2 minute, apoi pune-l si pe acesta in castron.
Topeste si untul ramas, adauga ciupercile si prazul si lasa-le la foc mediu pana se inmoaie. Adauga peste amestecul de pui faina si pune-le din nou in tigaie aproximativ 1 minut. Adauga supa de pui si lasa-le sa mai fiarba 5 minute. Apoi adauga smantana, mustarul si tarhonul si amesteca pana se omogenizeaza. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Pune amestecul de pui si de praz in vase termorezistente si da-le la cuptor aproximativ 15 minute.
Se serveste calda, cu parmezan ras.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt ciuperci elvetiene praz faina mustar tarhon vase termorezistente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1518 viz    0 com
2817 viz    0 com
1263 viz    0 com
1660 viz    0 com
5075 viz    0 com
4136 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018957 (s)