News Flash:

Placinta cu bacon afumat si oua

14 Septembrie 2011
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu bacon afumat si oua
Ingrediente: Pentru placinta: 350 g faina 150 g unt 75-90 ml apa calduta 50 g grasime vegetala solida sau untura tare Pentru umplutura: 150-200 g bacon afumat sau kaiser taiat bucatele 5 oua o ceapa mica taiata marunt o lingura de patrunjel tocat marunt o lingura de lapte 2 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Placinta: Intr-un vas incapator se pune faina si sare, se adauga untul sau grasimea vegetala taiata bucatele mici si se amesteca pana se formeaza firimituri mai mari. Se toarna apoi apa, putin cate putin, si se framanta bine. Se inveleste folie alimentara si se da la frigider timp de 30 de minute. Dupa aceea, 3/4 din coca se intinde, se pune pe fundul unei tavi si se mai da 30 de minute la frigider. Umplutura: Se caleste baconul 3-4 minute. Se adauga ceapa si se mai calesc impreuna inca 3-4 minute. Dupa aceea se scot pe un servetel de bucatarie pentru a absorbi surplusul de grasime. Se toarna in tava cu coca, se fac 5 locuri unde se pun ouale intregi, apoi se presara patrunjelul tocat. Se intinde si sfertul de coca ramas si se pune deasupra drept capac. Se unge cu lapte sau ou batut. Se baga la cuptorul preincalzit la 200 de grade, timp de 10 minute, apoi se scade temperatura la 180 si se mai lasa inca 20 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala mini tarte paste fusili ceapa lapte unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1071 viz    0 com
1021 viz    0 com
1200 viz    0 com
1258 viz    0 com
1131 viz    0 com
3656 viz    0 com
9408 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019908 (s)