News Flash:

Placinta cremoasa cu pui si ciuperci

9 August 2013
2196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet foi de patiserie
2 linguri unt
600 g pulpe de pui dezosate taiate in cubulete
2 cepe taiate pestisor
400 g ciuperci feliate
1 morcov mediu taiat rondele
100 g mazare
90 ml vin alb sec
4 linguri faina
500 ml supa de pui
200 g smantana
sare
piper

Mod de preparare:

Dezgheata foile de patiserie, asaza jumatate din ele intr-un vas pentru cuptor si inteapa-le cu furculita. Intr-o tigaie, incinge untul si caleste pulpele de pui. Cand sunt aproape gata, scoate-le pe un servetel de hartie. In untul ramas, soteaza ceapa, morcovul si ciupercile, apoi adauga puiul, smantana, mazarea, supa de pui, vinul si faina. Lasa la scazut, iar cand devine o compozitie ingrosata, adauga condimentele.
Toarna compozitia in vasul pentru cuptor, acoper-o cu restul de foi de patiserie si coace placinta pana cand se rumeneste.
Placinta cremoasa cu pui si ciuperci se serveste fierbinte, cu verdeturi presarate deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci feliate morcov mediu mazare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017591 (s)