News Flash:

Placinta ciobaneasca

21 Iunie 2011
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Placinta ciobaneasca
Ingrediente: 1 kg carne de vita tocata 100 g unt 3 morcovi 2 cepe 200 g mazare fiarta 200 ml lapte 2 legaturi de patrunjel sare piper cimbru busuioc sos picant Mod de preparare: Ceapa curatata se toaca solzisori si de caleste timp de 3-5 minute in unt. Se adauga morcovii taiati cubulete si carnea tocata. Se potriveste cu sare, piper si cimbru. Compozitia se lasa la inabusit timp de 6-8 minute, apoi se pun mazarea, patrunjelul si laptele. Se tine pe foc pana ce lichidul scade. Se asaza compozitia in boluri, se acopera cu un strat de piure de cartofi si se da la cuptor pentru 15 minute. Se poate folosi si mazarea ca ingredient. Ca decor se pune busuioc sau sos picant. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.gradinamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bacon afumat unt lapte patrunjel tocat bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

935 viz    0 com
992 viz    0 com
1178 viz    0 com
1159 viz    0 com
1111 viz    0 com
1084 viz    0 com
1594 viz    0 com
2211 viz    0 com
951 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1818 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019594 (s)