News Flash:

Placinta ciobaneasca

21 Iunie 2011
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta ciobaneasca
Ingrediente: 1 kg carne de vita tocata 100 g unt 3 morcovi 2 cepe 200 g mazare fiarta 200 ml lapte 2 legaturi de patrunjel sare piper cimbru busuioc sos picant Mod de preparare: Ceapa curatata se toaca solzisori si de caleste timp de 3-5 minute in unt. Se adauga morcovii taiati cubulete si carnea tocata. Se potriveste cu sare, piper si cimbru. Compozitia se lasa la inabusit timp de 6-8 minute, apoi se pun mazarea, patrunjelul si laptele. Se tine pe foc pana ce lichidul scade. Se asaza compozitia in boluri, se acopera cu un strat de piure de cartofi si se da la cuptor pentru 15 minute. Se poate folosi si mazarea ca ingredient. Ca decor se pune busuioc sau sos picant. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.gradinamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon afumat unt lapte patrunjel tocat bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

995 viz    0 com
1080 viz    0 com
1271 viz    0 com
1211 viz    0 com
1179 viz    0 com
1229 viz    0 com
1670 viz    0 com
2307 viz    0 com
1009 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020031 (s)