News Flash:

Plachie de crap

28 Martie 2013
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg crap
3 catei usturoi
100 ml ulei
3-400 g ceapa
200 ml suc de rosii
100 ml vin alb
1 foaie dafin
2-3 linguri zeama de lamaie
piper
sare

Mod de preparare:

Pestele curatat se taie in bucati de 3 cm grosime. Intr-o tigaie se aseaza bucatile de peste, trecute prin faina, care se vor prajii pe jumatate, cate 2-3 minute, pe fiecare parte si apoi se vor scoate pe o farfurie. Ceapa taiate in felii subtiri, presarata cu sare, se caleste 10-15 minute, la foc mic, pana devine lucioasa. Se adauga sosul de rosii, vinul, foaia de dafin, piperul, zeama de lamaie si sare dupa gust si la urma bucatile de peste si usturoiul tocat. Se da la cuptor 20 minute, la foc mijlociu, sa fiarba pestele in continuare, sa se formeze sosul si sa se ridice uleiul.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crap vin alb foaie dafin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3671 viz    0 com
2561 viz    0 com
1449 viz    0 com
2360 viz    0 com
3232 viz    0 com
1458 viz    0 com
2088 viz    0 com
2120 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012136 (s)