News Flash:

Pizza vegetariana cu vinete

10 Mai 2011
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza vegetariana cu vinete
Ingrediente: Pentru aluat: 250 g faina 150 ml apa calduta 1 pliculet drojdie (uscata) 2 linguri ulei masline sare Pentru umplutura: 1 vanata 1 ceapa 1-2 catei usturoi 50 g rosii uscate in ulei sare piper ulei masline Mod de preparare: Drojdia se pune in putina apa calduta sau se respecta indicatiile scrise pe ambalaj. Faina se pune intr-un bol adanc, se adauga drojdia si apa calduta, ulei si sare. Se framanta bine, cu mana, pana ce aluatul se omogenizeaza. Bolul se acopera cu un prosop curat de bucatarie si se lasa la dospit cel putin 2 ore, intr-un loc caldut. Vanata se taie in bucatele, se sareaza, se pun intr-o sita si se lasa 1 ora sa se scurga. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Cand ceapa a devenit translucida, se adauga bucatelele de vinete scurse bine de apa, rosiile maruntite, sare, piper, se amesteca bine, se lasa 15 minute la foc domol. Se intinde aluatul pe masa de lucru, presarata cu faina sa nu se lipeasca, se adauga sosul de vinete. Tava se unge cu ulei si se da la cuptor, la 235°C, pentru 20 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vanata drojdie uscata ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1182 viz    0 com
1182 viz    0 com
1696 viz    0 com
1249 viz    0 com
1038 viz    0 com
1084 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014499 (s)