News Flash:

Pizza trois fromages cu ruccola

26 Mai 2011
942 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza trois fromages cu ruccola1
Ingrediente: Pentru aluat: 400 grame faina tip 55 25 grame drojdie diluata cu apa calda si 1/2 lingurita zahar apa calduta cat cuprinde aluatul 3 linguri de ulei se masline Pentru compozitie: cateva felii de jambon taiate lungi 2 ciuperci champinion crude taiate lamele fine de tot 50 de grame de mozzarella cateva felii de branza camembert 100 grame de cascaval gras o parte ras restul lasat felii mozarella optional cateva felii de ardei iute o mana de ruccola oregano maruntit sos de rosii pentru pizza sare Mod de preparare: Avem nevoie de 200 grame aluat de pizza. Se intinde cu mana un blat de pizza subtire pe care il dam cu sos de rosii si presaram busuioc sau oregano in functie de preferinte. Dupa aceea lasam 10 minute la dospit si adaugam jambonul feliat si ciupercile si apoi presaram branza si punem feliile de camembert si de cascaval. Adaugam feliile de ardei iute si presaram putin oregano si sare. Se coace la temperatura maxima timp de 12-15 minute, pe treapta cea mai de jos a cuptorului.  Este gata cand e topit complet cascavalul si are o crusta aurie, feliile de camembert nu se vor topi total. Se taie feliute si se presara ruccola, gustul ei aromat si usor iute ii da o aroma deosebita. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.cuisinepop.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1032 viz    0 com
1004 viz    0 com
1961 viz    0 com
1272 viz    0 com
2933 viz    0 com
2350 viz    0 com
2955 viz    0 com
1096 viz    0 com
1195 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013576 (s)