News Flash:

Pizza trois fromages cu ruccola

26 Mai 2011
841 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza trois fromages cu ruccola1
Ingrediente: Pentru aluat: 400 grame faina tip 55 25 grame drojdie diluata cu apa calda si 1/2 lingurita zahar apa calduta cat cuprinde aluatul 3 linguri de ulei se masline Pentru compozitie: cateva felii de jambon taiate lungi 2 ciuperci champinion crude taiate lamele fine de tot 50 de grame de mozzarella cateva felii de branza camembert 100 grame de cascaval gras o parte ras restul lasat felii mozarella optional cateva felii de ardei iute o mana de ruccola oregano maruntit sos de rosii pentru pizza sare Mod de preparare: Avem nevoie de 200 grame aluat de pizza. Se intinde cu mana un blat de pizza subtire pe care il dam cu sos de rosii si presaram busuioc sau oregano in functie de preferinte. Dupa aceea lasam 10 minute la dospit si adaugam jambonul feliat si ciupercile si apoi presaram branza si punem feliile de camembert si de cascaval. Adaugam feliile de ardei iute si presaram putin oregano si sare. Se coace la temperatura maxima timp de 12-15 minute, pe treapta cea mai de jos a cuptorului.  Este gata cand e topit complet cascavalul si are o crusta aurie, feliile de camembert nu se vor topi total. Se taie feliute si se presara ruccola, gustul ei aromat si usor iute ii da o aroma deosebita. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.cuisinepop.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

931 viz    0 com
935 viz    0 com
1828 viz    0 com
1118 viz    0 com
2817 viz    0 com
2215 viz    0 com
2771 viz    0 com
1005 viz    0 com
1059 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012370 (s)