News Flash:

Pizza trois fromages cu ruccola

26 Mai 2011
871 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pizza trois fromages cu ruccola1
Ingrediente: Pentru aluat: 400 grame faina tip 55 25 grame drojdie diluata cu apa calda si 1/2 lingurita zahar apa calduta cat cuprinde aluatul 3 linguri de ulei se masline Pentru compozitie: cateva felii de jambon taiate lungi 2 ciuperci champinion crude taiate lamele fine de tot 50 de grame de mozzarella cateva felii de branza camembert 100 grame de cascaval gras o parte ras restul lasat felii mozarella optional cateva felii de ardei iute o mana de ruccola oregano maruntit sos de rosii pentru pizza sare Mod de preparare: Avem nevoie de 200 grame aluat de pizza. Se intinde cu mana un blat de pizza subtire pe care il dam cu sos de rosii si presaram busuioc sau oregano in functie de preferinte. Dupa aceea lasam 10 minute la dospit si adaugam jambonul feliat si ciupercile si apoi presaram branza si punem feliile de camembert si de cascaval. Adaugam feliile de ardei iute si presaram putin oregano si sare. Se coace la temperatura maxima timp de 12-15 minute, pe treapta cea mai de jos a cuptorului.  Este gata cand e topit complet cascavalul si are o crusta aurie, feliile de camembert nu se vor topi total. Se taie feliute si se presara ruccola, gustul ei aromat si usor iute ii da o aroma deosebita. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.cuisinepop.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

965 viz    0 com
958 viz    0 com
1876 viz    0 com
1168 viz    0 com
2849 viz    0 com
2267 viz    0 com
2832 viz    0 com
1046 viz    0 com
1098 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013857 (s)