News Flash:

Pizza taraneasca

19 Mai 2011
964 Vizualizari | 0 Comentarii
pizza taraneasca
Ingrediente: 500 g faina 1 plic drojdie uscata 4-5 linguri de lapte caldut 1 ou sare 2 linguri ulei sos de pizza Pentru toping: salam sunculita de pui masline ciuperci ardei branza mixta cascaval ou fiert Mod de preparare: Punem faina intr-un caston. Facem o gaura in mijlocul ei si turnam drojdia dizolvata intr-un pahar de apa calduta, acoperim cu faina si lasam la cald 30 de minute. Dupa care incepem sa framantam usor, adaugam sarea, laptele, oul si uleiul si framantam energic. Din cand in cand ne ungem mainile cu ulei si framantam din nou. Trebuie sa iasa un aluat moale pufos. Dupa ce am framntat bine bine lasam aluatul sa se odihneasca inca 30 de minute langa o sursa de caldura (ochiul de la aragaz ) si-l acoperim cu un prosop. Dupa ce l-am lasat sa se odihneasca intindem o foaie nici prea gorasa nici prea subtire. Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si punem aluatul in ea. Ungem si aluatul cu ulei, apoi cu sos de pizza, dupa care vom pune branza rasa, salamul, sunculita, ciupercile, maslinele si deasupra cascavalul ras si dam la cuptorul preincalzit. Lasam la cuptor app. 20- 30 min. Servim cu sos de pizza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastrav ardei copti carnati ciuperci cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2487 viz    0 com
975 viz    0 com
2030 viz    0 com
883 viz    0 com
3272 viz    0 com
1245 viz    0 com
1105 viz    0 com
2782 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019008 (s)