News Flash:

Pizza quatro formaggi

19 Mai 2011
2577 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza quatro formaggi
Ingrediente: Pentru aluat: circa 200 g faina jum?tate de linguri?? cu drojdie uscata dou? linguri cu ulei de masline sare circa 150 ml apa c?ldu?? Topping-uri: sos de rosii ketchup picant 100 g cascaval afumat 100 g cascaval 5 felii de cascaval hochland cu sunca 100 g mozzarella câteva felii de salam sasesc Mod de preparare: Preparare aluat: Se pune f?ina într-un bol ?i în mijloc punem: apa c?ldu??, drojdie, uleiul ?i sarea. Fr?mânt?m foarte bine pân? când aluatul este elstic dar nelipicios. Acoperim bolul cu un prosop ?i l?s?m la odihnit vreo 30 de minute. Pe o plan?et? curat? pres?r?m f?in? ?i întindem o foaie. A?ez?m aluatul în tav?, în care am pus hârtie de copt, ?i îndoim spre margine pentru a forma un cerc mai înalt pe margine. În?epi aluatul cu o furculi??, din loc în loc. Asamblare: Preg?te?ti topping-urile: salamul t?iat cubule?e, ca?cavalul afumat îl dai pe r?z?toare pe ochiurile mic, la fal facem cu mozzarella ?i cu acel ca?caval simplu iar feliile de ca?caval le rupem cu mâna. Ungi aluatul cu sos de ro?ii. Ochiometric, împ?r?im pizza în 4 p?r?i. Pe fiecare sfert de pizza vom pune sortimentele de brânzeturi, fiecare separat. Punem cubule?e de salam ?i ketchup picant iar apoi b?g?m la cuptor la foc mediu, în cuptorul preînc?lzit. Se las? pân? se coace blatul, se rumene?te u?or.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav cascaval parjoale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1105 viz    0 com
2167 viz    0 com
986 viz    0 com
3477 viz    0 com
1317 viz    0 com
1249 viz    0 com
2906 viz    0 com
1095 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014196 (s)