News Flash:

Pizza proaspat scoasa din cuptor, cu un blat pufos, de ti se topeste in gura!

17 Februarie 2017
13511 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
50 ml lapte caldut
50 ml apa minerala
3-4 linguri ulei
400 g faina
300 g masline
1 ardei verde
1 gogosar
2-3 rosii
250 g mozzarella
100 g bacon afumat
2-3 fire busuioc
1 cubulet drojdie
1 ou

Mod de preparare:


O pizza de casa cu blat pufos si topping delicios de legume si bacon. O reteta pe care trebuie sa o incerci!
1. Se pune intr-un bol faina cernuta, se face un gol la mijloc, se pune oul, un praf de sare si laptele caldut in care s-a topit drojdia.
2. Se amesteca usor pana se incorporeaza toata faina, se adauga uleiul si apa minerala si se framanta bine, apoi se acopera cu un servet si se lasa la crescut 30 de minute.
3. Se taie maslinele, baconul, gogosarul si ardeiul feliute. Rosiile se decojesc, se taie cubulete si se rade mozzarella.
4. Se unge cu ulei o tava de aragaz, se intinde coca uniform, apoi se asaza toate ingredientele. Se orneaza cu busuioc si se baga in cuptorul incins. Aceasta pizza de casa cu blat pufos se serveste calda, cu sos dulce sau picant.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa minerala ardei verde mozzarella bacon afumat busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013133 (s)