News Flash:

Pizza Pontino

14 Iunie 2011
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza Pontino
Ingrediente: 1 carnat (afumat sau nu, cum va place) si usor picant 1 bucatica  de branza de vaca 1 ardei rosu 1 iaurt 1 ou faina cat cuprinde (aprox 500 g) sare ketchup 1 praf de copt 50 g unt 50 ml lapte caldut 1 fir ceapa verde 1 fir usturoi verde Mod de preparare: Se framanta un aluat cu  faina amestecata cu praful de copt, lapte caldut, untul usor topit, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei. Se faramiteaza in el putina branza. Se lasa putin la rece. Se toaca rondele mici un carnat lung usor picant. Se toaca marunt un ardei rosu si firele de ceapa si usturoi verde. Se intinde o foaie subtire de aluat si cu lama ondulata de taiat branza despartim benzi lungi de aluat. Incingem cuptorul. Pregatim o tava cu hartie de copt si asezam pe ea benzile de  aluat. Le manjim cu ketchup. Apoi asezam la rand rondelele de carnat, apoi bucatele de ardei rosu printre ele si bagam la cuptor. Lasam sa se cooaca aproape de tot si la sfarsit presaram deasupra si branza de vaci si tocatura de ceap si usturoi verde si mai lasam putin la cuptor.  Se servesc cu kethup deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

956 viz    0 com
1874 viz    0 com
1167 viz    0 com
2847 viz    0 com
2265 viz    0 com
2828 viz    0 com
1046 viz    0 com
1096 viz    0 com
971 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019463 (s)