News Flash:

Pizza Pontino

14 Iunie 2011
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza Pontino
Ingrediente: 1 carnat (afumat sau nu, cum va place) si usor picant 1 bucatica  de branza de vaca 1 ardei rosu 1 iaurt 1 ou faina cat cuprinde (aprox 500 g) sare ketchup 1 praf de copt 50 g unt 50 ml lapte caldut 1 fir ceapa verde 1 fir usturoi verde Mod de preparare: Se framanta un aluat cu  faina amestecata cu praful de copt, lapte caldut, untul usor topit, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei. Se faramiteaza in el putina branza. Se lasa putin la rece. Se toaca rondele mici un carnat lung usor picant. Se toaca marunt un ardei rosu si firele de ceapa si usturoi verde. Se intinde o foaie subtire de aluat si cu lama ondulata de taiat branza despartim benzi lungi de aluat. Incingem cuptorul. Pregatim o tava cu hartie de copt si asezam pe ea benzile de  aluat. Le manjim cu ketchup. Apoi asezam la rand rondelele de carnat, apoi bucatele de ardei rosu printre ele si bagam la cuptor. Lasam sa se cooaca aproape de tot si la sfarsit presaram deasupra si branza de vaci si tocatura de ceap si usturoi verde si mai lasam putin la cuptor.  Se servesc cu kethup deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1001 viz    0 com
1958 viz    0 com
1269 viz    0 com
2930 viz    0 com
2349 viz    0 com
2949 viz    0 com
1095 viz    0 com
1191 viz    0 com
1032 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019124 (s)