News Flash:

Pizza Pontino

14 Iunie 2011
998 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza Pontino
Ingrediente: 1 carnat (afumat sau nu, cum va place) si usor picant 1 bucatica  de branza de vaca 1 ardei rosu 1 iaurt 1 ou faina cat cuprinde (aprox 500 g) sare ketchup 1 praf de copt 50 g unt 50 ml lapte caldut 1 fir ceapa verde 1 fir usturoi verde Mod de preparare: Se framanta un aluat cu  faina amestecata cu praful de copt, lapte caldut, untul usor topit, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei. Se faramiteaza in el putina branza. Se lasa putin la rece. Se toaca rondele mici un carnat lung usor picant. Se toaca marunt un ardei rosu si firele de ceapa si usturoi verde. Se intinde o foaie subtire de aluat si cu lama ondulata de taiat branza despartim benzi lungi de aluat. Incingem cuptorul. Pregatim o tava cu hartie de copt si asezam pe ea benzile de  aluat. Le manjim cu ketchup. Apoi asezam la rand rondelele de carnat, apoi bucatele de ardei rosu printre ele si bagam la cuptor. Lasam sa se cooaca aproape de tot si la sfarsit presaram deasupra si branza de vaci si tocatura de ceap si usturoi verde si mai lasam putin la cuptor.  Se servesc cu kethup deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

935 viz    0 com
1828 viz    0 com
1118 viz    0 com
2817 viz    0 com
2215 viz    0 com
2771 viz    0 com
1005 viz    0 com
1059 viz    0 com
932 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013007 (s)