News Flash:

Pizza pe paine

19 Mai 2011
2158 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza pe paine
Ingrediente: O felie de paine 1-2 linguri pasta de tomate 1 lingura de ulei de masline extra virgin masline cascaval salam, sunca sau carnati ardei verde busuioc, oregano sare, piper usturoi pudra Mod de preparare: Se amesteca pasta de tomate cu uleiul de masline, busuiocul, oregano, usturoi pudra, sare si piper. Se unge felia de paine cu pasta de tomate. Se taie rapid salamul, sunca sau carnatii si se da cascavalul pe razatoare. Se pun pe felia de paine si se da la cuptor. Cand s-a topit cascavalul se scoate si se mananca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav placinte cascaval ardei copti carnati aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

981 viz    0 com
3450 viz    0 com
1309 viz    0 com
1234 viz    0 com
2889 viz    0 com
1084 viz    0 com
2260 viz    0 com
1131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018495 (s)