News Flash:

Pizza napolitana

11 Mai 2011
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pizza napolitana
Ingrediente: Pentru aluat: 200 g faina 2 linguri cu ulei 200 ml lapte cald 1 cub drojdie sare Pentru umplutura: 200 g cascaval 500 g rosii curatate de coaja si taiate in felii groase sardele piper sau ienibahar boia de ardei, iute sau dulce, dupa preferinta sare 2 linguri ulei sau unt Mod de preparare: Se framanta bine un aluat si se lasa la dospit 1 ora. Dupa ce s-a dospit, se mai framanta o data pe masa de aluat. Se intinde o foaie pe tava de copt, asa incat dunga aluatului sa fie mai ridicata pe marginea tavii. Aluatul se unge cu ulei, peste acesta se presara cascaval, ras pe razatoarea cu gauri mari, feliile de rosii. In lungime se asaza si sardelele taiate pe lung. Condimentam cu sare, piper si boia de ardei. Se mai unge cu ulei sau bucatele de unt. Se coace in cuptor la foc potrivit. Se serveste la masa cu un pahar de vin rosu si cu salata verde. Ca umplutura se mai pot intrebuinta, dupa gust, ciuperci, mere, oua, mezeluri sau cascaval.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav lapte cald calcan cascaval zahar sos remoulade
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1280 viz    0 com
1137 viz    0 com
1158 viz    0 com
1027 viz    0 com
1143 viz    0 com
1122 viz    0 com
1133 viz    0 com
978 viz    0 com
2347 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013562 (s)