News Flash:

Pizza napolitana

11 Mai 2011
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza napolitana
Ingrediente: Pentru aluat: 200 g faina 2 linguri cu ulei 200 ml lapte cald 1 cub drojdie sare Pentru umplutura: 200 g cascaval 500 g rosii curatate de coaja si taiate in felii groase sardele piper sau ienibahar boia de ardei, iute sau dulce, dupa preferinta sare 2 linguri ulei sau unt Mod de preparare: Se framanta bine un aluat si se lasa la dospit 1 ora. Dupa ce s-a dospit, se mai framanta o data pe masa de aluat. Se intinde o foaie pe tava de copt, asa incat dunga aluatului sa fie mai ridicata pe marginea tavii. Aluatul se unge cu ulei, peste acesta se presara cascaval, ras pe razatoarea cu gauri mari, feliile de rosii. In lungime se asaza si sardelele taiate pe lung. Condimentam cu sare, piper si boia de ardei. Se mai unge cu ulei sau bucatele de unt. Se coace in cuptor la foc potrivit. Se serveste la masa cu un pahar de vin rosu si cu salata verde. Ca umplutura se mai pot intrebuinta, dupa gust, ciuperci, mere, oua, mezeluri sau cascaval.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav lapte cald calcan cascaval zahar sos remoulade
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1251 viz    0 com
1084 viz    0 com
1103 viz    0 com
993 viz    0 com
1105 viz    0 com
1090 viz    0 com
1082 viz    0 com
958 viz    0 com
2309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018996 (s)