News Flash:

Pizza in patratele

26 Mai 2011
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza in patratele
Ingrediente: salam palaciego mic subtire cascaval ciuperci champignion proaspete un galbenus 2 linguri pasta de tomate 2 buchetele brocoli masline negre Pentru aluat: 250 g faina pentru pizza putina apa calduta un praf de sare 1 lingura Garant pentru aluaturi dospite de la Dr.Otker 1 lingurita parmezan ras 1 lingurita unt topit Mod de preparare: Facem un aluat pufos  din faina cu apa calduta in care am dizolvat drojdia si sarea, adaugam si parmezanul si untul topit si racit la temperatura camerei. Framantam bine cu mainile pe masa  cu faina si-l lasam sa creasca la cald acoperit. Intre timp taiem felii subtiri cu cotor cu tot din ciuperci si le calim putin. Apoi taiem felii de masline si de salam iar buchetelele de brocoli se pot fierbe sau sota putin. Apoi intindem aluatul intr-o foaie subtire si il asezam in tava unsa putin cu unt. Apoi asezam pe toata suprafata cascaval ras amestecat cu pasta de tomate. Facem benzi de aluat ce vor traversa pizza ca un gratar. Patratelele reiesite se vor umple cu feliile de ciuperci, salam, masline si brocoli alternand culorile. Se da la cuptor sa se rumeneasca. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1113 viz    0 com
1188 viz    0 com
1399 viz    0 com
981 viz    0 com
885 viz    0 com
1070 viz    0 com
2565 viz    0 com
1099 viz    0 com
2155 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012606 (s)