News Flash:

Pizza in 8 minute

19 Mai 2011
930 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza in 8 minute
Ingrediente: Blat: 500 gr faina grau un cub drojdie o lingurita sare o lingurita zahar 3 linguri ulei de masline 250-300 ml apa calduta Topping: salam cascaval masline mezel suc de rosii cimbru un catel usturoi oregano Mod de preparare: Incingi bine o tigaie in care asezi blatul preparat astfel: Intr-un castron pui faina in care faci o gropitza. Pui inauntru drojdia framantata usor cu zaharul, jumatate din apa calda si uleiul. Lasi 10 minute dupa care adaugi restul de apa si framanti bine. Trebuie sa obtii un aluat elastic, nelipicios asa ca adaugi, dupa caz, apa calda sau faina, daca este necesar. Adaugi sarea si amesteci bine. Lasi la cald timp de cel putin o ora dupa care imparti aluatul in 5 si intinzi (cu mana) blaturi pt pizza. Asezi blatul in tigaia incinsa, dai focul la mic si pui capac peste tigaie. Lasi timp de 4-5 minute, dupa care invarti, ungi blatul cu suc de rosii amestecat cu cimbru si catelul de usturoi pisat, presari cascaval, pui mezel, masline si oregano si pui iar capacul. Mai lasi 5 minute si gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav zahar placinte ardei copti cascaval patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3395 viz    0 com
1287 viz    0 com
1203 viz    0 com
2862 viz    0 com
1058 viz    0 com
2206 viz    0 com
1110 viz    0 com
2173 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019342 (s)