News Flash:

Pizza feliata, la cuptor

17 Mai 2016
3570 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru topping:
6 linguri smantana semidegresata
2 catei de usturoi
2 cepe rosii
cateva felii de sunca maruntita
1 conserva de boabe de porumb
30 gr branza

Pentru decor:
2 linguri de smantana semidegresata
1 galbenus
1 lingura seminte de susan
1 lingura seminte de in

Mod de preparare:

1. Ai nevoie de o foaie de aluat clasic (mai ovala).
2. Pune pe foaia de aluat toate ingredientele pentru topping. Raspandeste-le cat mai uniform.
3. Ruleaza foaia de aluat dintr-un capat in altul.
4. Taie rulada in felii.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune feliile in ea.
6. Mixeaza galbenusul cu restul ingredientelor pentru decor, apoi unge feliile.
7. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta pizza blat pizza topping pizza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1072 viz    0 com
1381 viz    0 com
2241 viz    0 com
5789 viz    0 com
3805 viz    0 com
816 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013637 (s)