News Flash:

Pizza fara framantare

18 Noiembrie 2014
3730 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:

cca 450 gr faina alba
1 lingurita sare
1 lingura ulei de masline
aproape 230 ml apa
drojdie de paine

Pentru topping:
1 lingura ulei de masline
cca 100 gr sos de pizza
230 gr mozzarella razuita
sunca / bacon / salam

Mod de preparare:

Amesteca ingredientele pentru pizza, acopera aluatul si lasa-l la temperatura camerei pentru 12-16 ore. Nu trebuie sa-l framanti.

Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius si greseaza cu ulei de masline o tava din inox. Pune aluatul in ea, apasa pe el ca sa se uniformizeze, apoi sosul, branza, si restul de topping. Da la cuptor pentru 18-22 de minute. Pizza e gata cand s-a rumenit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pizza aluat pizza aluat framantare sos pizza topping pizza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021522 (s)